Kontakta oss på Acre

ACRE startade 2002 och hade redan från början siktet inställt på att det skulle vara både tryggt och enkelt att anlita gröna tjänster. Genom ett långsiktigt och målmedvetet förbättringsarbete följde ISO-certifieringar och ständiga utbildningar och kompetensutvecklingar. Företagets fokus på professionalism ledde till allt fler och allt större uppdrag. ACRE har idag årtionden av erfarenhet att erbjuda kompletta lösningar för trädvård, grönyteskötsel och underhållsröjning av kraftledningar och järnväg.

Snabbväxande företag

Ekologins logik gäller även i näringslivet. ACREs långsiktighet och förutseende har fått företaget att blomstra. Idag befinner företaget i en kraftig tillväxt. Mycket tack vare ett ökat intresse för miljöfrågor, säkerhetsfrågor och gröna ekonomi i allmänhet. Men även för att företagets fokus på värdegrundsarbete, innovation och affärseffektivitet bäddar för att smidigt kunna skala upp verksamheten med bibehållen skärpa och kontroll.

Nordisk ledarroll

ACRE har som vision att leda den gröna näringen i Norden genom att sätta standarden för professionalism, säkerhet och hållbarhet. Övertygelsen är att vi ständigt ska befinna oss på frontlinjen för en grönare framtid där säkerhet, hållbarhet och affärsmässighet möts.

Värderingar som skapar förutsättningar

På ACRE arbetar bara medansvariga. Det är så vi som jobbar här känner. Vårt arbete för en grönare framtid är viktigt och kräver att alla drar sitt strå till stacken. Ytterligare en sak som svetsar oss samman är våra värderingar. Med säkerhet djupt inbäddat i vårt DNA kan våra värderingar sammanfattas i akronymen SAFE.Våra tjänster

Vi är ett tjänsteföretag som arbetar mot statliga och kommunala uppdragsgivare samt privatpersoner och aktörer i det privata näringslivet.

Våra tjänster

Vi är ett tjänsteföretag som arbetar mot statliga och kommunala uppdragsgivare samt privatpersoner och aktörer i det privata näringslivet.

 • Drönarbesiktningar

  Besiktning av kraftledning och järnväg med drönare. Vi på ACRE AB är stolta att kunna presentera en ny…

  Läsmer

 • Grönyteskötsel

  Att ta hand om grönytor är ett tidskrävande och återkommande arbete. Vi på ACRE erbjuder en anpassad skötsel…

  Läsmer

 • Trädfällning

  Trädfällning kräver stor kunskap och erfarenhet för att utföras på ett rätt och säkert sätt. Vår personal är…

  Läsmer

 • Trädbeskärning

  Trädbeskärning är något som kräver både stor kunskap och erfarenhet för att det ska kunna utföras på rätt…

  Läsmer