Uppbyggnadsbeskärning av träd

Yngre träd är ofta föremål för uppbyggnadsbeskärning. Det hjälper det yngre trädet att skapa en bra kronstruktur. Kronstrukturen är viktigt för att skapa en krona som både skapar en bra balans och styrka i trädet. En bra grund att utvecklas från och skapa ett träd som kommer att leva under många år.

Uppbyggnadsbeskärning är viktigt för den som vill hjälpa trädet att växa och bli starkt redan från start. Får trädet växa helt fritt finns risk att kronan blir för tät och grenarna kommer att växa åt alla håll helt okontrollerat. I förlängningen kan det skapa döda och skadade grenar.

Bra förutsättningar från start

Vid plantering av ett träd är förhoppningen att det kommer att leva och vara hälsosamt under många årtionden. Uppbyggnadsbeskärning ger de rätta förutsättningar för att ett träd kommer att utvecklas på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet inom området och hjälper gärna till att ge ditt nya träd förutsättningar att växa och utvecklas på bästa sätt.

Vi på Acre är proffs på uppbyggnadsbeskärning

Behöver du ta hjälp av proffs som kan hjälpa till med uppbyggnadsbeskärning utifrån lång erfarenhet?

Se fler tjänsterRUT-avdrag för uppbyggnadsbeskärning

Du vet väl att du kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss på ACRE för någon av våra tjänster?
För dig som behöver hjälp med trädbeskärning kan du spara så mycket som 50 % på upp till 75 000 kronor, bara genom att använda RUT-avdraget.

Avdrag per person och år

Avdraget är till för privatpersoner och gäller alltså 50 % av arbetskostnaden upp till 75 000 kronor per person och år.

Hur fungerar det?

När du anlitar oss, anger du att du vill använda RUT-avdraget. Då drar vi per automatik av RUT-avdraget på din faktura.