Arborist – trädvård

Bra trädvård skapar välmående träd. Rätt trädvård ger starkare träd som kan fortsätta växa och frodas år efter år.

En arborist (trädvårdsspecialist) är kvalificerad och utbildad för att på plats bedöma och ta hand om alla träd. De är behjälpliga i alla frågor om hur trädet bör behandlas och tar hänsyn till era önskemål.
ACRE:s arborister är certifierade enligt EAC (European Arboricultural Council) och arbetar efter SiS-standard för trädvård. Kontakta oss redan idag för att prata trädvård i Borås, nära Göteborg!

Svensk trädvård med våra Arborister i Borås

Det finns många trädarter i Sverige och varje sort har sina egna behov. Dessutom bör olika arter av träd beskäras under olika tider på året för bästa resultat.

Det finns många trädarter i Sverige och varje sort har sina egna behov. Dessutom bör olika arter av träd beskäras under olika tider på året för bästa resultat. Vid modern trädvård tar arborister från ACRE hand om träden på bästa sätt. Genom engagemang och kunskap vårdar vi varje träd.
En trädbeskärning kan göras av många olika anledningar. Först och främst är det trädvård som ökar välmåendet och bidrar till bland annat mer frukt och ökad blomning. Trädvård kan också användas för att ändra trädets form och utseende ur estetiska aspekter. Ett välmående träd är mer estetiskt tilltalande på tomten och ger ett stilrent intryck.

Se fler tjänster