Bortforsling av träd

Bortforsling av träd

Behöver du hjälp med att ta bort hela eller delar av träd efter trädfällning? Vi på Acre arbetar med bortforsling av stammar och grenar med kranbil. Dessutom kan vi hjälpa till med flisning av träd med hjälp av vår flismaskin. Flismaskinen går på band och kan köras in i trånga miljöer, såsom en trädgård. Flisen behåller du och använder som marktäckare eller transporterar vi bort den med våra maskiner.

Sälja avverkande träd

Överskottet efter större trädfällningar och trädavverkningar kan vi hjälpa våra kunder att sälja, bland annat restprodukter som stammar och grot. Finns inget intresse av restprodukterna kan det bli till biobränsle till de värmeverk som vi vänder oss till eller skänkas till Borås djurpark.

Restprodukter efter trädfällning

När vi arbetar med att få bort träd bildas alltid en del restprodukter i form av stammar, ris, rötter och grot. Beroende på vilken trädart det handlar om går det ofta att återanvända restprodukterna, bland annat till ved. Andra restprodukter går att omvandla till miljösmart biobränsle. Biobränsle går att utvinna från bland annat grenar, trädtoppar och i vissa fall stubbar. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information om restprodukter efter fällning av träd. Behöver du endast hjälp med mindre projekt, som att fräsa bort stubbar från tomten? Tveka inte att höra av dig till oss, vi på Acre arbetar med såväl privatpersoner som företag och åtar oss både mindre och stora uppdrag.

Välanpassad maskinpark

Vi har en stor och välanpassad maskinpark med alla redskap som krävs för att utföra såväl skotning som trädfällning, besiktningar, beskärning, bortforsling och grönyteskötsel.

Vi på Acre är proffs på trädvård

Oavsett om du är i behov av trädfällning intill ditt hus, sommarstuga, elledning eller endast trädtransport är vi redo att hjälpa dig. Hör av dig redan idag för en offert!

Se fler tjänsterRUT-avdrag för privatpersoner

Du vet väl att du kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss på ACRE för någon av våra tjänster?
För dig som behöver hjälp med trädbeskärning kan du spara så mycket som 50 % på upp till 75 000 kronor, bara genom att använda RUT-avdraget.

Avdrag per person och år

Avdraget är till för privatpersoner och gäller alltså 50 % av arbetskostnaden upp till 75 000 kronor per person och år.

Hur fungerar det?

När du anlitar oss, anger du att du vill använda RUT-avdraget. Då drar vi per automatik av RUT-avdraget på din faktura.