Vår personal, vår viktigaste resurs!

Bli ett framtidslöfte, bli medansvarig på ACRE!

Vi tror på en grönare framtid och vi är övertygade om att bara riktigt engagerade och skickliga proffs kan göra att det blir verklighet. Det vi som företag kan bidra med är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att samla de allra bästa framtidslöftena under våra trädkronor. Vi kan vara en plats där proffs sporrar varandra till utveckling, där proffs backar upp varandra och garanterar varandras säkerhet. För ansvar är nyckeln i vår verksamhet. Ansvar får ekologin, varandra, kunder, samhälle, framtiden. Det är därför alla vi som arbetar på ACRE kallar oss medansvariga.

Trygghet ger framgång

Varje person som jobbar här på ACRE är del i vår framgång. Att vara del av ett team som vill lite mer, innebär att vi känner och tar ansvar för varandra och vårt företag. När du tar ansvar för att både du själv och dina arbetskamparter mår bra blir resultatet både ökad trygghet och ökad effektivitet..

Vikten av att växa

Vår företagskultur är generös. Vi uppmuntrar och stöttar våra medansvariga att växa, både i sin yrkesroll och som privatpersoner. Vi är övertygade om att människor som trivs på sin arbetsplats är bästa vägen till framgång ute hos våra kunder och partners.

Vårt ansvar

Om nu våra medansvariga är en så stor och viktig del i vår framgång, hur tar vi då ansvar för varandra? Det gör vi genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter som uppmuntrar till ansvar. Vi har även fina kontorslokaler med personalutrymme för möten, mat och fika. Vi erbjuder även förmåner som fria träningskort och andra hälsofrämjande aktiviteter.

På ACRE får du också jobba tillsammans med de bästa. Det här är högsta divisionen, framtidsdivisionen…

Yrkesroller på ACRE

  • Skogs- & röjningsarbetare
  • Arborist
  • Grönytearbetare
  • Skogstekniker

Spontanansökan

Vi på ACRE är i ständig tillväxt och söker därför alltid efter rätt personer till vårt team. Känner du att du vill bli en medansvarig i vårt team så skicka gärna ditt CV och personligt brev till jobb@acre.se så återkommer vi till dig.